Medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer får gode fordele hos Likvido, der tilbyder fuldautomatisk debitorbogholderi. Brug dem selv eller giv nogle gode fordele til dine kunder.

Likvido Inkasso ApS tilbyder et fuldautomatisk debitorbogholderi, herunder inkassoforretning, til medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer og deres kunder.

Som revisor kan det være oplagt at rådgive dine kunder om en effektiv fakturaopfølgning, der både er fuldautomatisk og kan medvirke til hurtigere betalinger fra debitorerne og dermed bedre likviditet. Ved at have Likvido med i din rådgivningsværktøjskasse, kan du som virksomhedernes foretrukne rådgiver vise, at du er med helt fremme indenfor en branche der er i rivende digital udvikling.

Som ved enhver erhvervsserviceydelse skal du som revisor sikre dig, at din uafhængighed ikke er truet ved udførsel af opgaver omfattet af revisorlovens § 1, stk. 2, hvis du bistår dine kunder i eksempelvis deres debitoropfølgning og hjælper dem aktivt med at inddrive deres udeståender 

Som medlemsvirksomhed i FSR -danske revisorer kan du selv opnå - eller du kan tilbyde dine kunder:

* Skræddersyet opsætning af påmindelse og rykker - gratis

* Skræddersyet opsætning af inkasso - gratis

* Egen supportlinje med prioriteret e-mail og telefontid - gratis

Samt mulighed for debitor for at få større andel af indbetalingerne

Læs de fulde medlemsfordele her og få linket der giver direkte adgang til medlemsfordelene (forbeholdt medlemsvirksomheder, benyt personligt medlemslogin)

Hvad kan Likvido

Likvidos fakturaopfølgningsplatform bliver integreret til virksomhedens eksisterende økonomistyringssystem. De fakturaer der oprettes i økonomistyringssystemet udsendes via Likvidos platform. Indbetalinger fra debitorer registreres automatisk.

Pt. integrerer Likvido til Billys, Dinero og e-conomic og Likvido oplyser at der er tre mere systemer på vej, som Likvido integrerer til.

Hvis en debitor ikke har betalt, kan Likvido udsende påmindelser og herefter rykkere. Skræddersyet procedurer for påmindelser og rykkere får du som medlemsvirksomhed hos FSR - danske revisorer eller dine kunder gratis, som en medlemsfordel.

Integration til økonomisystem, fakturering, registrering af indbetalinger, standardpåmindelser og standardrykkere er gratis for alle hos Likvido. 

Likvido håndterer endvidere inkassoprocessen. 

Likvido er et autoriseret inkassobureau under tilsyn af Rigspolitiet

Likvidos indtjening kommer fra de renter og gebyrer debitorer pålægges og betaler i inkassoprocessen. 

Se video med partner og co-founder Maximillian Frimmer, der fortæller om fordelene ved automatisering af debitorbogholderiet samt Likvidos revisormodul.

Medlemsvirksomheder kan opnå medlemsfordelen

Medlemsvirksomheder; en statsautoriseret revisionsvirksomhed, en registreret revisionsvirksomhed eller en godkendt revisionsvirksomhed som er medlem af FSR – danske revisorer kan opnå gratis revisormodul eller rabat til sig selv eller sin kunde.

Se mere her og kontakt:

Kontakt Likvido Inkasso ApS hvis du har spørgsmål til deres platform eller har andre spørgsmål vedrørende deres services.

Ring eller skriv til partner og co-founder
Maximillian Frimmer

Tlf : +45 2670 3471 eller
+45 7174 9362
 
E-mail: max@likvido.dk   


Se mere om Likvido på deres hjemmeside her

Kontakt

 • Gitte Jensen

  Medlemskoordinator

  4193 3133
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her

Brug Revisorernes Hus som dit Pitstop i København.
        Læs mere her