Få styr på it-sikkerheden hos både dig selv og dine kunder. Med Uniqkey kan du som medlem eller medlemsvirksomhed hos FSR – danske revisorer få et værktøj, der forhindrer uvedkommende adgang til virksomhedens logins og giver samtidig et overblik over alle medarbejdernes anvendte cloud-services. Forøg it-sikkerheden hos dig selv og rådgiv dine kunder om blandt andet cybersikkerhed og passwordadministration med Uniqkey.

CybersikkerhedSMV

Uniqkey ApS har udviklet et værktøj der forhindrer uvedkommende adgang til virksomhedens data og som samtidig giver virksomhederne overblik og kontrol over alle anvendte cloud-services. 

Du kan bruge værktøjet både til at forstærke din egen it-sikkerhed men også til at dine kunder.

Uniqkey er en it-sikkerhedsvirksomhed som styrker virksomhedernes it-sikkerhed indenfor cloud-services.

Rådgiv om it-sikkerhed
Du kan som revisor med Uniqkeys værktøj yde rådgivning indenfor cybersikkerhed, passwordadministration, adgangslogin, automatisk 2 faktor-godkendelse, afvisning af phishingangreb og meget mere. 

Hvad er Uniqkey-løsningen
Værktøjet hos Uniqkey er et konkret værktøj, der let kan implementeres internt hos dig selv eller ude hos dine kunder. 

Uniqkey kræver ingen teknisk erfaring og er nemt at opsætte og anvende.

Uniqkey-løsningen styrker både it-sikkerheden og giver samtidig et fuldstændig overblik over det komplekse it-miljø hos den pågældende virksomhed i form af identitets- og adgangsstyring, hvor det handler om at give de rette personer adgang til de rette systemer.

Den it-ansvarlige får via et kontrolpanel mulighed for at administrere og tildele rettigheder og adgange til virksomhedens cloud-services og har således det fulde overblik over virksomhedens digitale adfærd. Som administrator kan du med et klik tildele eller fjerne logins fra en medarbejder i tilfælde af enten ansættelse eller opsigelse.

Med Uniqkey-løsninger får virksomheden adgang til en sikkerheds-score både på medarbejder og afdelingsniveau og får derved mulighed for at hæve it-sikkerheden, der hvor der er et behov for øget it-sikkerhed.

Uniqkey logger automatisk brugeren ind i sine systemer uden at brugeren skal huske og indtaste brugernavn, adgangskode eller 2-faktor godkendelse og forhindrer samtidig phishingangreb.

Uniqkey beskytter således alle dine logins til f.eks. Danløn, Dataløn, e-conomic, Dinero, Dropbox, LinkedIn, Facebook og alle andre tilsvarende services.

Som medlem eller medlemsvirksomhed i FSR -danske revisorer, kan du eller dine kunder eksempelvis opnå:
* Rabat på abonnement
* Gratis prøveperiode
* Gratis onboarding og opsætning af værktøjet
* Gratis opfølgningsmøde 

Her kan du læse de fulde medlemsfordele og få linket der giver direkte adgang til medlemsfordelene (forbeholdt godkendte medlemmer og medlemsvirksomheder, benyt personligt medlemslogin)

Som ved enhver rådgivning skal du som revisor sikre dig, at din uafhængighed ikke er truet ved udførsel af opgaver omfattet af revisorlovens § 1, stk. 2. 

Godkendte medlemmer og medlemsvirksomheder kan opnå medlemsfordelen
Medlemsvirksomheder, der kan opnå fordele hos Uniqkey, er en statsautoriseret revisionsvirksomhed, en registreret revisionsvirksomhed eller en godkendt revisionsvirksomhed som er medlem af FSR – danske revisorer. 

Medlemmer der kan opnå fordele hos Uniqkey er et personligt medlem der er registreret som aktiv statsautoriseret eller registreret revisor.

Vil du vide mere?
Har du nogle generelle spørgsmål til Uniqkey eller vil du gerne høre mere om Uniqkey bedes du kontakte: 

CEO Hakan Yagci på mail hakan@uniqkey.eu eller
Chief Operational Officer Simon Melander på mail simon@uniqkey.eu eller begge
på tlf. +45 71 96 99 67 

 

COO Simon Melander, CEO Hakan Yagci                            


Her kan du læse mere om Uniqkey

 


 

 

Kontakt

 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129
 • Gitte Jensen

  Medlemskoordinator

  4193 3133

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her

Afstemning

Hvad er de største udfordringer for revisorbranchen om fem år?