Automatiser dine kunders kreditorbogholderi og slip for tasteriet. Medlemsfordel til medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer.

SMVDigitalisering

roger er en digital platform, der automatiserer kreditorbogholderiet, frigiver tid fra tastearbejdet og overvågning af manuelt opsatte regler.

Nu kan du som medlemsvirksomheder hos FSR – danske revisorer opnå gode fordele i din egen virksomhed eller sørge for at dine kunder kan opnå rabat hos roger.

Stop med at bogføre og start med at kontrollere
Hvis dine kunder benytter roger, kan det sikre dig som revisor en ensartet proces for compliance, godkendelse af bilag og aflæsning af data på tværs af alle dine kunder. Ved at sætte manuelle opgaver på autopilot frigiver roger mere tid til eksempelvis rådgivning og værdiskabelse for dine kunder i stedet.

Mulighed for mere rådgivning
Styr på økonomien og compliance i bogholderiet bør være et fokusområde for alle dine kunder, men måske nogle af dem skal have en hjælpende hånd? Ved at have roger med i din rådgivningsværktøjskasse, kan du som virksomhedernes foretrukne rådgiver vise, at du er med helt fremme inden for økonomistyring, der er et område i rivende digital udvikling.

Som ved enhver erhvervsserviceydelse skal du som revisor sikre dig, at din uafhængighed ikke er truet ved udførsel af opgaver omfattet af revisorlovens § 1, stk. 2, hvis du bistår dine kunder i eksempelvis deres kreditoropfølgning.

Som revisor kan du styre alle dine kunder i dit eget dashboard.

Som medlemsvirksomhed i FSR -danske revisorer kan du selv opnå - eller du kan tilbyde dine kunder:

* Partnerpriser
* Rabat på listeprisen
* Ubegrænset on-boarding hos dig selv og dine kunder

Læs de fulde medlemsfordele og få linket der giver direkte adgang til medlemsfordelene (forbeholdt medlemsvirksomheder, benyt personligt medlemslogin)

roger er en digital platform, der automatiserer kreditorbogholderiet.

Medlemsvirksomheder kan opnå medlemsfordelen
Medlemsvirksomheder; en statsautoriseret revisionsvirksomhed, en registreret revisionsvirksomhed eller en godkendt revisionsvirksomhed som er medlem af FSR – danske revisorer, kan opnå rabat og øvrige medlemsfordele hos roger til sig selv eller sin kunde.

Se mere her og kontakt:

Ring eller skriv til Partner Onboarding Specialist Claus Gråbæk Sørensen hvis du har spørgsmål til rogers platform eller on-boarding eksempelvis opsætning, integrationer med videre.

Tlf.: 25 94 05 90

E-mail: claus@roger.ai

Læs mere om roger

roger logo


Kontakt

 • Gitte Jensen

  Medlemskoordinator

  4193 3133
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129