Innovation skal styrkes

Om revisor

De små og mellemstore virksomheder er langt fra så innovative som ønsket, og det er i sidste ende skadeligt i forhold til deres udviklingsmuligheder.
Derfor har regeringen, revisorer og en bred vifte af erhvervslivets organisationer indgået et særligt partnerskab, som skal styrke innovationen hos SMV’erne, skriver Licitationen.

Partnerskabet er indgået mellem regeringen, Foreningen af Statsautoriserede Revisorer, Dansk Revisorforening, DI-organisation for erhvervslivet, Dansk Erhverv, Håndværksrådet og Dansk Byggeri.
Døråbnerne til hele partnerskabet bliver netop revisorerne, som ofte er ude i virksomheder i forbindelse med revision af regnskaber.

”Vi ved, at 70 procent af de mindre virksomheder ikke er innovative, og mange går glip af støttemuligheder, fordi de ikke kender dem. Derfor har vi aftalt med revisorerne og erhvervsorganisationerne, at vi med en fælles indsats skal sætte innovation og forretningsudvikling på dagsordenen. Vi har behov for flere innovative virksomheder, for at Danmark kommer tilbage på vækstsporet,” siger økonomi-og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K).