Mærsk rapporterer bedst

MedlemsnyhedCSR.dk, 19. september 2012

FSR i medierne

Da FSR – danske revisorer for 18. gang uddelte CSR-Prisen, blev det slået fast, at Mærsk er en af de bedste i klassen, når det kommer til CSR-rapportering, da virksomheden modtog CSR-Prisen for ”bedste samlede CSR-rapportering i 2012”. Det skriver CSR.dk. 

CSR-prisen blev uddelt den 19. september på FSR – danske revisorers årsmøde. Prisen for bedste samlede CSR-rapport blev overrakt af erhvervsminister Ole Sohn til Group CEO i A.P. Møller Mærsk Nils Smedegaard Andersen.

Formand for FSR – danske revisorers CSR udvalg, Birgitte Mogensen, fremhævede Mærsk for at beskrive de svære emner i CSR-rapporten:

”At turde adressere de svære CSR-emner er nødvendigt for at minimere de negative påvirkninger og fremme den positive udvikling i det globale samfund, hvor virksomheden agerer. A.P. Møller Mærsk har bevist, at de tør. Blandt andet derfor har de fortjent at modtage prisen for bedste samlede CSR-rapportering,” understregede hun.

Udover hovedprisen uddelte FSR – danske revisorer også en række delpriser.
Virksomheden TOP TOY fik prisen for bedste emerging-rapport. Middelfart Sparekasse vandt prisen for bedste SMV/lokal-rapportering, mens NKT-gruppen fik prisen for bedste rapport fra virksomheder, som har tiltrådt FN's Global Compact.


Også bragt af: TV2 Finans, shippingwatch.dk, kommunikationsforening.dk, Jyllandsposten, finanswatch.dk, pbu.dk, Fyns Stiftstidende.