Revisorer vil halvere større fejl på tre år

PresseklipNyhedsbrev for Bestyrelser, 20.december 2013

FSR i medierne

I en artikel i Nyhedsbrev for Bestyrelser bliver FSR – danske revisorers formand, Morten Speitzer, og FSR – danske revisorers direktør, Charlotte Jepsen, interviewet om deres forhold til Revisortilsynets seneste redegørelse, der fortsat påpeger ganske mange fejl.

Morten Speitzer og Charlotte Jepsen er positive over for redegørelsen og mener, den kan bruges som et værktøj til at formindske fremtidige problemer.

”Vi har nu fået nogle mere præcise statistikker. Og i den seneste redegørelse fra Revisortilsynet har vi med de segmenterede oplysninger om fejltyper fået nogle bedre styresignaler om, hvor vi skal sætte ind. Det er jo især hos de mindre revisionsfirmaer, vi ser problemerne.” 

”Vi har sat et internt strategisk mål om, at antallet af indberetninger fra Revisortilsynet til Revisornævnet skal være halveret ved udgangen af 2015 i forhold til i dag. Det skal ses i forhold til, at Revisortilsynet konstant skruer op for kravene, og der kommer stadig skrappere regulering. Så det er et ganske ambitiøst mål.”

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147