Revisorforening: Altid nogle der ikke overholder reglerne

PresseklipDr.dk, 11. november 2013

FSR i medierne

FSR – danske revisorer tager kraftigt afstand fra skattesvig og mener, der i DRs dokumentar ”I Skattely”, som afslører rådgivning om skattefusk hos et stort revisionsfirma, er tale om enkeltstående tilfælde i branchen. Det skriver DR.dk.

Forud for afsløringerne i dokumentaren peger formand for skatteudvalget i FSR – danske revisorer John Bygholm på, at man sjældent har sager om skattesvig i revisionsbranchen.

”Vi er selvfølgelig meget kede af, at der åbenbart er rådgivere i vores branche, som ikke opfører sig helt korrekt, det er meget beklageligt. Vi har ret stramme regler for det område og i hele taget for, hvordan man må opføre sig både efter reglerne, men også inden for etiske grænser. Jeg tror desværre, at det altid vil være muligt at finde en eller anden, som ikke overholder de regler, vi har,” siger han til DR Nyheder.

”Jeg kan også forstå, at man fra DR's side har været i kontakt med adskillige rådgivere, som man ikke har fundet anledning til at bringe noget om, men uanset hvad så er én jo én for meget,” siger John Bygholm.


Også bragt af: DR P4 Radioavisen 12.00, DR P1 Radioavisen 12.00

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147