Revisorer hædrer iværksætter

PresseklipBørsen, 26. maj 2014

FSR i medierne

Erhvervsmand og iværksætter Bent Jensen fra virksomheden Linak er blevet hædret af FSR – danske revisorers med Lloyd-prisen 2014. Det skriver Børsen.

Det er i år 24. gang, at FSR - danske revisorer uddeler Lloyd-prisen til en person, en organisation eller en virksomhed, som har gjort en unik indsats i dansk erhvervsliv.

"I Guderup på Als har Bent Jensen gennem årene opbygget en af Danmarks store erhvervssuccesser. Et målrettet fokus på at udvikle nye produkter og en effektiv styring af virksomheden har ført til, at Bent Jensen står i spidsen for en stor international virksomhed. Samtidig er det en virksomhed, som gennem tæt samarbejde med sine lokale underleverandører har bevist, at Danmark også er konkurrencedygtig som produktionsland," siger Jens Otto Damgaard, formand for FSR - danske revisorer, og fortsætter:

"Linak er en af de historier, som viser, at dansk erhvervsliv er en konkurrencedygtig spiller også uden for landets grænser. Og det er netop den type indsatser, vi gerne vil sætte fokus på med uddelingen af Lloyd's-prisen. Derfor går prisen i år til Bent Jensen."

Også bragt i: Sønderborg Lokalavis, Metal-supply, Ugeavisen

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147