Vækstpakke: Klogt ikke at undervurdere mangel på finansiering

PresseklipI dag.dk, 7. maj 2014

FSR i medierne

Regeringens vækstpakke vil højst sandsynligt forbedre virksomhedernes vilkår til at få adgang til finansiering og likviditet. Det skriver I dag.dk.

Finansieringselementerne i vækstpakken bliver varmt taget imod hos FSR – danske revisorer.

"De elementer i vækstpakken, vi har set præsenteret i dag, har et klar fokus på at lette adgangen til finansiering - fx styrkelsen af Vækstfondens ordninger og fradraget for investeringer i mindre virksomheder. Det er elementer, som kan hjælpe til at sænke den - ifølge revisorerne - største vækstbarriere i dansk erhvervsliv; nemlig adgangen til finansiering", siger erhvervspolitisk direktør i FSR - danske revisorer, Tom Vile Jensen, og fortsætter:

"Bedre vilkår for finansiering er en stor håndsrækning til virksomhederne, men bedre muligheder for at tiltrække finansiering er trods alt ikke en magisk opskrift på vækst. Uanset vilkårene, så skal en virksomhed fortsat have en fornuftig forretning, før eksterne investorer vil lægge penge i den. Her kan en vækstpakke ikke ændre dårlige forretningsplaner til gode, men pakken kan skabe bedre vilkår for at få finansieret de gode planer, så de kan blive ført ud i live".

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147