Virksomheder uden revision har negativt afkast

PresseklipMesterTidende.dk, 13.november 2015

FSR i medierne

Også soliditeten er væsentlig svagere i selskaber uden revisor, viser ny undersøgelse. Leverandører og kunder skal være særligt opmærksomme, hvis der ingen revision er i et selskab

Små selskaber, der får deres regnskab revideret af en revisor, har en væsentlig bedre indtjening end virksomheder, der har benyttet sig af de nye muligheder siden 2006 for at aflevere ikke-reviderede regnskaber.

Det fremgår af en undersøgelse fra FSR Danske revisorer, der for første gang har sammenlignet regnskabstal fra reviderede og ikke-reviderede virksomheder. Undersøgelsen omfatter selskaber med en aktivmasse på under 6 mio. kr. Hovedparten af disse selskaber har mulighed for at fravælge revision .

"Undersøgelsen viser, at man som leverandør eller kunde hos en virksomhed uden revision, skal være ekstra opmærksom. Det gælder både når man udmåler den kredit, man vil give en ikke revideret virksomhed, eller den leveringssikkerhed man kan påregne," siger erhvervspolitisk direktør i FSR Danske Revisorer, Tom Vile Jensen til Industrinyt Idag.dk.

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147