Virksomheder uden revision trækker regningen

PresseklipIdag.dk, 1. december 2015

FSR i medierne

Det viser en undersøgelse, som FSR Danske Revisorer har foretaget blandt virksomheder med en aktivmasse på under seks mio. kr.

Det er i denne gruppe af virksomheder, at det især har været muligt at fravælge revisorbistand efter, at revisionspligten første gang blev lempet i 2006.

Ifølge undersøgelsen er en ikke revideret mindre virksomhed i gennemsnit 66 dage om at betale sine leverandører, mens reviderede virksomheder i gennemsnit betaler sine leverandører efter 40 dage.

Undersøgelsen viser samtidig, at de ikke reviderede selskaber er længere om at få pengene hjem hos kunderne - i gennemsnit 76 dage, mens de reviderede selskaber får deres tilgodehavender hjem på i gennemsnit 52 dage.

-Generelt må man sige, at der er stor forskel på den måde reviderede og ikke reviderede virksomheder styrer deres cash flow. De reviderede er både hurtigere til at kradse pengene hjem og til at betale, så der ikke løber renter og gebyrer på-, siger erhvervspolitisk direktør i FSR- Danske Revisorer, Tom Vile Jensen til Industrinyt dag.dk

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147