65.000 danske selskaber med underskud

PresseklipIdag.dk, 9. november 2016

FSR i medierne

Finanskrisen fik ikke kun betydning for aktiemarkederne og boligejerne - den satte også spor i de danske selskabers økonomi.

Lavpunktet blev nået i april 2010, hvor næsten hvert andet dansk selskab kørte med underskud. I dag er det knap hvert tredje selskab, der har underskud, nemlig 32,4 procent svarende til 65.000 selskaber. Det viser en ny undersøgelse fra FSR – danske revisorer og Experian.

”Siden april 2010, hvor finanskrisen for alvor slog revner i de økonomiske fundamenter hos de danske selskaber, har vi set en generel positiv trend, hvor andelen af selskaber med underskud støt er faldet. Dog er vi ikke tilbage på samme niveau som før finanskrisen, så vi er fortsat nødt til at arbejde på at gøre fundamentet stærkere, ” siger erhvervspolitisk direktør hos FSR – danske revisorer, Tom Vile Jensen.

Flest med underskud
Da finanskrisen ramte selskaberne var landbruget den branche, hvor den største andel selskaber havde underskud. I dag har landbruget overgivet den kedelige førsteplads til ’overnatning og restauration’.

 

Læs analysen

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147