Nogle af de seje iværksættere du gerne vil møde på folkemødet

PresseklipIværksætteren, 9. juni 2016

FSR i medierne

I en artikel fra "Iværksætteren" får du mulighed for at lære nogle af de spændende iværksættere bedre at kende, inden I måske får fornøjelsen af at snakke sammen til årets folkemøde på Bornholm.

Anne Katrine Heje Larsen, founder & direktor i KPHPROJECTS, Asger Trier Bing, stifter af Lendino & serieiværksætter og Laila Pawlak, founder & chief impact officer i Thinkubator & DARE2mansion fortæller, hvorfor de deltager på folkemødet og deler ud af gode råd til nystartede iværksættere og folk, der ikke har været med på mødet før.   

"Jeg deltager sammen med en masse andre iværksættere og virksomheder fra KPH. Nogle afholder debatter, deltager i debatter, nogle ordstyrer, og andre, ligesom jeg selv, er der for at mødes med samarbejdspartnere og etablere nye partnerskaber.

Vi er der også sammen for at finde ud af, på hvilken måde vi vil være aktive næste år. Jeg forventer, at en del af de debatter, jeg vil høre, foregår på Demokratiscenen, hvor blandt andre Djøf, Fonden for Entreprenørskab, FSR - danske revisorer, Den Sociale Kapitalfond, Call me og Kooperationen inviterer til en debat om, hvad der skal drive fremtidens virksomheder. Og hvilken rolle de skal spille i demokratiet. Det er spændende, fordi jeg mener, at der er et stort uudnyttet potentiale i sociale iværksættere for fremtidens velfærdssamfund, " siger Anne Katrine Heje Larsen, da hun bliver spurgt, hvorfor hun deltager på årets møde.

Læs artiklen her

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147