Kom til Startup Friday og Prisuddeling

PresseklipCBS Observer, 14. april

FSR i medierne

Ny pris fra FSR – danske revisorer på 50.000 kroner overrækkes til en eller flere iværksættere og så er der mulighed for at netværke.

Den 29. april 2016, vil den første ”CSE Startup Friday + FSR Startup Awards” finde sted på Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE). Seks udvalgte startups pitcher om at vinde FSR Startup Award’en på 50.000 kroner til videreudvikling af deres virksomhed.

Iværksættere hyldes for deres betydning for dansk erhvervsliv
Samarbejdet om prisuddelingen er indgået for at skabe opmærksomhed om, hvor meget iværksættermiljøet betyder for dansk erhvervsliv, og for at hylde de mange unge og håbefulde studerende, der har taget springet og er hoppet ud som iværksættere.

” De unge iværksættere tænker nyt og fornyer dansk erhvervsliv. Derfor er det vigtigt, at vi har et godt iværksættermiljø, og at de unge allerede i uddannelsesårerne overvejer at blive ’startuppere’, ” siger Charlotte Jepsen, administrerende direktør i FSR – danske revisorer.

Hun fortsætter:

”Fra revisorernes side vil vi gerne være med til at øge overlevelsesraten og vækstraten hos iværksætterne, fordi de bidrager til et sundt og konkurrencedygtigt erhvervsliv – et budskab vi gerne vil ud med i forbindelse med FSR Startup Award. ”

CSE Startup Friday + FSR Startup Awards begynder kl. 15.30 og det er gratis at deltage. Du melder dig til via dette link, hvor du også kan se hele programmet.

Kontakt

  • Anders Lau

    Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

    3369 1047
    4193 3147