Årets sidste SIGNATUR er nu på gaden

NyhedDet fjerde nummer af SIGNATUR 2015 er nu landet i postkasserne, og byder blandt andet på et blik ud over landets grænser.

Om revisor

I årets sidste nummer af SIGNATUR tager vi ud over Danmarks grænser og møder blandt andet tre danske revisorer, der har taget springet til udlandet. Vi har også talt med en af verdens største NGO’er Plan, der indgår partnerskaber med danske virksomheder i en god sags tjeneste.

Magasinet byder også på et interview med direktør for personal banking i Danske Bank Tonny Thierry Andersen, der forudsiger, hvordan digitaliseringen i fremtiden kommer til at have stor betydning for revisorbranchen.

SIGNATUR har også talt med gastro-iværksætter og tidligere vindere af Marsh-erhvervsprisen Claus Meyer, der er taget en tur over Atlanten for at starte et madimperium på New Yorks Grand Central Station.

Alle medlemmer modtog bladet fredag den 27. november.

Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne her

Magasinet udkommer også i en gratis digital læsevenlig udgave, der også kan downloades som printvenlig pdf. Du finder den digitale udgave her