Opmærksomhed om cyber kriminalitet

NyhedFinansrådet og Digitaliseringsstyrelsen er gået sammen om at lave en kampagne, der skal gøre brugerne opmærksomme på den florerende cyber kriminalitet. FSR-danske revisorer bakker op om dette initiativ.

Som alle ved, er cyber kriminalitet en af tidens helt store udfordringer. På den baggrund er Finansrådet gået sammen med Digitaliseringsstyrelsen om at lave en awareness kampagne, der retter sig mod forbrugerne. Den skal især medvirke til at forhindre, at folk hopper på de mange phishing mails, der bliver udsendt. Kampagnen indeholder dels noget informationsmateriale, dels en række små film, der sætter fokus på, hvad man ikke skal gøre som forbruger. 

FSR-danske revisorer vil gerne i sammenhæng med det gode samarbejde i forbindelse med et fælles visionsoplæg om digitalisering ”Danmark – verdens mest digitale land” bidrage med at dele information om kampagnen ved at lægge de små film på vores hjemmeside og på den måde være med til at sprede det vigtige budskab. IT-sikkerhed er jo netop en ting som vi som revisorer har stor opmærksomhed på. 

De små film er ret underholdende, se filmene her.

Læs mere på Finansrådets hjemmeside.

Kontakt

  • Niklas Tullberg Hoff

    Fagkonsulent

    3369 1096
    4193 3196