Årets første SIGNATUR lander snart i postkassen

NyhedEt helt tema om rådgivning og et portræt af revisoren med en bibeskæftigelse som musiker er blandt de historier, som årets første SIGNATUR byder på.

Et nyt år står for døren, og det betyder også, at en ny udgave af FSR – danske revisorers fagmagasin SIGNATUR er på gaden. I dette nummer sætter vi ekstra fokus på rådgivning med tre tema-artikler, der fokuserer på, hvordan man etablerer det bedste forhold til sine kunder.

Profilen sætter spot på statsautoriseret revisor Michael Winther Rasmussen, der foruden sit job som partner i Grant Thornton, bruger sin tid på at skrive og indspille musik og videoer.

Derudover kigger vi nærmere på de mange fusioner, som revisorbranchen oplever i øjeblikket. Hvad motiverer dem, og hvilke udfordringer står man overfor, når to virksomheder skal blive til en?

Sidst men ikke mindst ser vi på årsrapporternes betydning for virksomhedernes kreditvurdering, og hvilke konsekvenser regeringens lempelser af oplysningerne i årsrapporten har af konsekvenser.

Bladet lander i postkassen hos alle medlemmer den 2. marts.

Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne her

Magasinet udkommer også i en gratis digital læsevenlig udgave, der også kan downloades som printvenlig pdf. Du finder den digitale udgave her.


Kontakt

  • Jan Wie

    Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

    3369 1028
    4193 3128