SIGNATUR nummer to på gaden mandag

NyhedMandag den 18. maj lander årets anden udgave af medlemsmagasinet SIGNATUR i din postkasse. Læs blandt andet om to revisorer med passion for politik og om SMV-kundernes forhold til deres revisor.

I forårets nummer af bladet sætter vi ekstraordinært spot på, hvordan landets forskellige udbydere af cand. merc. aud. – uddannelsen håndterer regeringens fremdriftsreform, der træder i kraft efter sommerferien.

Derudover ser vi nærmere på en af de alternative finansieringsmuligheder, som de hårdtpressede danske virksomheder har mulighed for at benytte sig af nu og i fremtiden.

Vi kaster også et blik mod Revisor 2020-analysen og ser på, hvordan de teknologiske fremskridt kommer til at påvirke revisorbranchens og revisors opgaver fremover.

Bladet lander i postkassen hos alle medlemmer mandag den 18. maj.

Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne her

Magasinet udkommer også i en gratis digital læsevenlig udgave, der også kan downloades som printvenlig pdf. Du finder den digitale udgave her.

Kontakt

  • Jan Wie

    Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

    3369 1028
    4193 3128