Årets tredje nummer af SIGNATUR nu på gaden

NyhedI dag udkommer FSR – danske revisorers medlemsblad SIGNATUR. I dette nummer tager vi blandt andet en tur til det såkaldte Udkantsdanmark og sætter spot på de udfordringer, som revisorerne tackler i dagligdagen.

FSR - danske revisorer

I efterårets udgave af SIGNATUR tager vi blandt andet en tur til Udkantsdanmark og taler om de særlige problemer, som revisorer, der bor langt fra hovedstaden, må tackle i hverdagen.

Derudover undersøger vi også nærmere, hvordan revisor kan spille en afgørende rolle for iværksættere, når de påbegynder en virksomhed.

Vi har også spurgt fire revisorer fra hele landet, hvilke udfordringer de står med i hverdagen. Her står blandt andet rekruttering, SKATs IT-systemer og ulige konkurrence højt på listen.

Sidst men ikke mindst zoomer vi ind på det helt særlige ved partnerdrevede virksomheder, og udfordringerne med at forny og effektivisere stærkt faglige virksomheder såsom en revisionsvirksomhed.

Bladet lander i postkassen hos alle medlemmer den 2. marts.

Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne her

Magasinet udkommer også i en gratis digital læsevenlig udgave, der også kan downloades som printvenlig pdf. Du finder den digitale udgave her.