Årets første nummer af SIGNATUR udkommer

NyhedOnsdag d. 2. marts lander årets første udgave af medlemsmagasinet SIGNATUR i din postkasse.

FSR - danske revisorer

Mens forårssolen lader vente på sig, og vejrudsigten de næstkommende dage varsler gråt og vinterligt vejr, er det perfekt at sidde inden døre og fornøje dig med året første nummer af SIGNATUR.

Magasinet sætter fokus på generationsskifte, hvor Ph.d. på CBS Ellen E. Korssager fortæller om, hvordan revisorer kan spille en rolle i ejerskiftet.

I forbindelse med ejerskifte ser vi også nærmere på sælgerfinansiering, da det i stigende grad bliver nødvendigt for sælger at indvilge i at medfinansiere et ejerskifte.

I tråd med generationsskifter tager vi et kig på næste generation, som har tendens til at sætte spørgsmålstegn ved alt. Dansk Revision oplever hver dag, at de unge har højere forventninger til deres arbejdsplads end nogensinde før.

 

SIGNATUR lander i postkassen hos alle medlemmer onsdag d. 2. marts.

Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne her.

Magasinet udkommer også i en gratis digital læsevenlig udgave, der også kan downloades til printvenlig pdf. Du finder den digitale udgave her.