H.K.H. Kronprinsessen uddeler CSR Prisen 2016

NyhedFredag den 9. september uddeler H.K.H. Kronprinsessen CSR Prisen 2016 til de virksomheder, som har leveret Danmarks bedste CSR rapportering. Det sker på Børsen i forbindelse med årets CSR-konference. Konferencen som allerede har fuldt hus, arrangeres af Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer.

CSRArrangementer

For tredje år i træk uddeler H.K.H. Kronprinsessen CSR Prisen på vegne af FSR - danske revisorer.
CSR Prisen sætter fokus på god praksis inden for rapportering af CSR (Corporate Social Responsibility) og hylder de danske virksomheder, der udmærker sig og kan være kilde til inspiration for andre.

Når CSR Prisen 2016 uddeles den 9. september, er det 22. gang, at FSR - danske revisorer hylder de danske virksomheder, som går forrest og bidrager til at udvikle rapporteringen om CSR.
H.K.H. Kronprinsessen uddeler årets priser ved en fuldt booket CSR-konference på Børsen, som sætter fokus på fremtidens bæredygtige virksomhed.

I 2015 løb Carlsberg Group, Maersk Drilling og Palsgaard med priserne for bedste CSR rapporter og Novo Nordisk med prisen for bedste integrerede rapport.

Ved årets konference er konkurrencen skærpet og H.K.H. Kronprinsessen uddeler alene to priser. En pris for bedste CSR-rapport til en virksomhed med mere end 6000 medarbejdere og en pris for bedste CSR-rapport til en virksomhed med under 6000 medarbejdere.

Som noget nyt i år uddeler FSR - danske revisorer også anerkendelser for inspirerende rapportering omkring udvalgte emner.

"Vi oplever et behov for at understøtte og inspirere rapporteringen inden for udvalgte emner. Miljø, menneskerettigheder og anti-korruption er alle tre emner, der fremover skal rapporteres om qua ny lovgivning, og vi anerkender i år en virksomhed, hvis arbejde kan inspirere andre, inden for hvert af disse tre områder," fortæller Birgitte Mogensen, der er formand for FSR - danske revisorers CSR-udvalg..

Det samlede dommerpanel har afgivet deres stemmer og peget på vinderne af CSR Prisen 2016 og årets anerkendelser. Panelet vurderer, hvem der skal vinde ud fra en række kriterier for god CSR-rapportering, som FSR - danske revisorer har udviklet.

Selve konferencen, hvor blandt andre Torben Möger Pedersen (PensionDanmark) og Jim Hagemann Snabe (World Economic Forum, m.fl.) holder oplæg, er fuldt booket med over 350 tilmeldte.

Læs mere om CSR-konferencen her

Se vinderne af CSR Prisen 2015 her

Tid og sted:
9. september 2016 - 13.00 – 17.00
CSR Prisen 2016 uddeles i programmets 3. del, der løber fra 16.00 til 17.

Sted
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

 

Presseakkreditering
Kontakt Jakob Holm
jho@fsr.dk

Sidste akkrediteringsfrist er den 8. september.