SIGNATUR er på vej til dig

NyhedOnsdag den 18. maj lander årets anden udgave af medlemsmagasinet SIGNATUR i din postkasse.

FSR - danske revisorer

SIGNATUR sætter, i årets andet nummer, fokus på den nye brancheanalyse, revisorens rolle i konsulentlandskabet og hvordan digitalisering påvirker revisorer.

I temaet Brancheanalysen kan du læse nærmere om to frontløbere, Revision Limfjord og Beierholm, som har hver deres opskrift på vækst. Derudover bliver der stillet skarpt på revisorens nye rolle i konsulentlandskabet, samt hvordan både revisorer og konsulenter skal tænke på at skabe relation, troværdighed og tillid til deres kunder.

I forbindelse med den digitale udvikling kan du læse om Dinero, som er revisorens bedste ven, men bogholderens værste fjende. Vi har også taget pulsen hos nogle af medlemmerne, hvor vi har spurgt, om de henter regnskaber gratis på cvr.dk.

Afslutningsvist kan du læse om 34-årige Jakob Have, som 1. marts 2016 tiltrådte som CFO i det børsnoterede selskab, SKAKO A/S i Faaborg. Der vil i forbindelse med SIGNATUR-udgivelsen være mulighed for at stille spørgsmål til Jakob Have den 20. maj via Facebooksiden ’FSR Studerende’.

 

SIGNATUR lander i postkassen hos alle medlemmer onsdag d. 18. maj.

Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne her.

Magasinet udkommer også i en gratis digital læsevenlig udgave, der også kan downloades til printvenlig pdf. Du finder den digitale udgave her.