Bliv klogere på årets bedste årsrapporter

NyhedÅrsrapportprisen 2018: Hvad skal der til for at levere årets bedste årsrapport? Se interviews med vinderne af priserne for årets bedste årsrapporter og hør, hvordan de arbejder med deres rapportering. Få også dommernes begrundelser for valget af vinderne og deres beskrivelser af tendenserne blandt de bedste årsrapporter.

RegnskabArrangementer

Arla vinder Årsrapportprisen 2018
Arla har produceret årets bedste årsrapport. Det blev afgjort den 30. august, da DI og FSR - danske revisorers Årsrapportpris 2018 blev uddelt i Industriens Hus.
Se videoen og hør, hvordan Arla har arbejdet med årsrapporten og få dommerkomiteens begrundelser og eksempler på, hvilke tendenser man ser hos Arla og andre store danske virksomheder, som med deres årsrapporter bidrager til at løfte barren for virksomhedernes rapportering. 
Arla fik som årets vinder særlig ros for at kommunikere den relevante information – både finansiel og ikke-finansiel – til en bred kreds af regnskabslæsere med stor informationsværdi og åbenhed.

De bedste årsrapporter i small- og midcap-segmentet: Hartmann og Zealand Pharma
Hartmann og Zealand Pharma fik ved DI og FSR - danske revisorers Årsrapportpris 2018 priserne for de bedste årsrapporter i small- og midcap-segmentet.
Hør i videoen, hvordan de to virksomheder arbejder med at udvikle deres rapportering og få tankerne bag deres årsrapporter. Få også dommernes forklaring på, hvorfor Zealand Pharma og Hartmann er blandt de bedste.
Hartmanns årsrapport blev fremhævet som årsrapport, der skaber overblik, mens Zealand Pharmas årsrapport blev fremhævet for sin klare beskrivelse af forretningsmodellen.

 

Video på vej: Investor: Årsrapporten skal afdække risiko og muligheder
Michael Nelleman Pedersen, investeringsdirektør hos PKA, fortæller, hvilke oplysninger han fokuserer på i årsrapporterne, når han skal placere sine investeringer.
Han ser på risiko og muligheder med udgangspunkt i finansielle 5-årstal og kapitalstrukturen. Men også ikke-finansielle informationer spiller en stor rolle. Eksempelvis ejere (hovedaktionærer) og ledelsesforhold, den konkurrencemæssige situation, og hvordan ESG-oplysninger (Environmental, Social and Governance) spiller ind, indgår i hans vurdering af en virksomhed.

Kontakt

 • Jakob Holm

  Chefkonsulent

  3369 1069
  4193 3169
 • Ole Steen Jørgensen

  Chefkonsulent - cand.merc.aud.

  3369 1026
  4193 3126