Medlemsmagasinet SIGNATUR: Proportionalitet i sanktionerne for revisorer

NyhedMangler du at læse det seneste nummer af SIGNATUR, der indeholder en bred vifte af forskellige spændende artikler? Du kan blandt andet læse et interview med chefkonsulent Lars Kiertzner fra FSR – danske revisorer, der samler op på ændringerne af sanktionssystemet og reglerne for kvalitetskontrol i den nye revisorlov fra 2016. Du kan også møde Anders fra EY og Mikkel fra KPMG, der begge er udstationerede i Tyskland eller komme med en tur til Bornholm, hvor Rønne Revision fortæller om nødvendigheden i at strække sig langt, når medarbejdere skal rekrutteres, fastholdes og videreuddannes.

FSR - danske revisorer

Hvis du ikke har haft tid til at bladre igennem det seneste nummer af SIGNATUR endnu, så har du muligheden her. Magasinet indeholder en bred vifte af forskellige artikler, som du kan klikke dig videre til herunder: 

 

Ny revisorlov - Tilsyn og sanktioner


Få kundens unikke fordele frem i regnskabet 


SMV'er ønsker strategisk sparring 


ESG-rapportering har lav pålidelighed


Rønne Revision Rocks


Tyskerne sælger på engelsk, men køber på tysk


Drømmen om en international revisorkarriere


Startskuddet til en karriere i udlandet

 

 

Du kan finde en samlet oversigt over magasinets artikler her på vores hjemmeside eller du kan downloade den gratis læsevenlige pdf-udgave her. 

SIGNATUR er landet i postkassen hos alle medlemmer. Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne her