Digital transformation på store og små revisionskontorer

NyhedI marts-udgaven af SIGNATUR lyder startskuddet til en periode, hvor FSR – danske revisorer sætter fokus på den digitale transformation på de små og store revisionskontorer. Du kan i magasinet læse en række interviews, hvor forskellige aktører og eksperter dels fra branchen selv, dels udefra deler viden, erfaringer og forventninger til fremtiden.

Den digitale transformation skyller i disse år ind over revisorbranchen. Snart forsvinder de tårnhøje papirbunker på arbejdsbordet og erstattes af digitale data og teknologiske programmer og løsninger, som enten ligger hos kunden, hos tredjemand, i skyen eller på kontorets egne servere. I magasinet kan du blandt andet læse om, hvordan blokchain-teknologien formentlig vil ændre branchen og hvad digital transformation egentlig betyder for de mindre revisionshuse og de store internationale revisionshuse.

De kommende uger vil foreningen sætte spot på den digitale transformation og bringe en række artikler og videoer til inspiration for medlemmerne. Startskuddet lyder med dette nummer af SIGNATUR, hvor du blandt andet kan læse:

 • Den digitale transformation udvikler revisionsbranchen
 • Forretningsudvikler og fritidslandmand
 • It-professor: Grib digitaliseringen
 • Blockchain vil revolutionere dit arbejdsliv
 • Nulfejlskultur og risikoaversion modvirker tillid

 

SIGNATUR lander i disse dage i postkassen hos alle medlemmer.

 

Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne

Magasinet udkommer også i en gratis digital læsevenlig udgave, der også kan downloades til printvenlig pdf. Du finder den digitale udgave her.

Kontakt

 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128
 • Julie Gjøtterup Andersen

  Student