Webinar: Få overblik over finansieringsmulighederne hos Vækstfonden

NyhedBliv opdateret på, hvordan du via Vækstfondens løsninger kan hjælpe dine kunder med at skaffe nye former for finansiering og sammensætte en finansieringsløsning.

FinansieringArrangementerEjerskifte

Nåede du ikke Vækstfondens webinar i foråret? Så har du chancen den 27. september fra 09.00 til 10.00, hvor Vækstfonden gentager webinaret, som er målrettet medlemmer af FSR – danske revisorer.

Til webinaret får du en gennemgang af Vækstfondens løsninger og bliver opdateret på, hvor du via Vækstfondens løsninger kan hjælpe dine kunder med at skaffe nye former for finansiering og sammensætte en finansieringsløsning.
Fokus vil være på etablerede virksomheder og iværksættere, som står over for vækst og udvikling.

Vækstfonden er et supplement, som kan træde til, hvis ikke banken eller realkreditinstituttet kan komme med den fulde finansiering.
I samarbejde med virksomhedens finansieringsinstitut og revisor kan Vækstfonden hjælpe små og mellemstore virksomheder i alle brancher med finansiering i form af lån, garantier eller kautioner.
Alene i 2017 har over 800 virksomheder fået medfinansiering til deres vækstplaner.

Tilmeld dig Vækstfondens webinar senest d. 26. september her

På dagen tilgår du webinaret direkte i browseren - det er således ikke nødvendigt at downloade eller installere programmer. Der vil også være rig mulighed for at stille private spørgsmål undervejs i den indbyggede chatfunktion.

Vækstfondens finansieringsmuligheder ved ejerskifte?
Vi holder i samarbejde med Vækstfondens også et webinar, som sætter særskilt fokus på mulighederne for finansiering ved ejerskifte. Det holdes den 25. oktober kl. 9.00.
Tilmelding kommer snarest - hold øje med fsr.dk.