Ejer- og generationsskifte: Webinar om mulighederne for risikovillig finansiering via Vækstfonden

NyhedDeltag i webinaret den 25. oktober fra kl. 9.00-9.45 og bliv klogere på, hvordan Vækstfonden kan hjælpe med finansieringen til et ejer- eller generationsskifte hos dine kunder.

ArrangementerEjerskifte

Vil du blive klogere på mulighederne for risikovillig finansiering til ejer- og generationsskifter gennem Vækstfonden?
Så deltag i Vækstfondens webinar den 25. oktober fra kl. 9.00-9.45, som er målrettet medlemmer af FSR – danske revisorer.

Til webinaret kan du blive klogere på, hvilke løsninger Vækstfonden tilbyder i forhold til finansieringen af ejer- eller generationsskifte.

Vækstfonden er et godt supplement, hvis ikke banken eller realkreditinstituttet kan komme med den fulde finansiering. I tæt samarbejde med virksomhedens finansieringsinstitut og revisor hjælper Vækstfonden små og mellemstore virksomheder i alle brancher med finansiering i form af lån, garantier eller kautioner. Alene i 2017 har over 800 virksomheder nydt gavn af det gode samarbejde og har fået medfinansiering til deres vækstplaner.
Har du kunder, som går med ejer- eller generationsskifteplaner, kan Vækstfondens løsninger måske være relevante for dem.

Tilmeld dig Vækstfondens webinar senest d. 24. oktober her

På dagen tilgår du webinaret direkte i browseren - det er således ikke nødvendigt at downloade eller installere programmer. Der vil også være rig mulighed for at stille private spørgsmål undervejs i den indbyggede chatfunktion.


Kontakt

  • Jakob Holm

    Chefkonsulent

    3369 1069
    4193 3169