FSR – danske revisorer indgår samarbejde med Collectia

NyhedSom revisor kan det være oplagt at rådgive dine kunder om effektive inddrivelsesmuligheder af tilgodehavender. Ny medlemsfordel hos FSR – danske revisorer giver rabat på abonnement, dedikeret supportteam og meget mere.

SMV

FSR – danske revisorer har indgået et samarbejde med Collectia A/S om en ny medlemsfordel til FSR – danske revisorers medlemsvirksomheder.

Collectia er en kombineret IT- og inkassovirksomhed med over 21 års erfaring og speciale i inddrivelse. Collectia er autoriseret som inkassobureau under tilsyn af Rigspolitiet.
Et intelligent inkassosystem kan optimere inddrivelsen af tilgodehavender, og sætte fart i inddrivelsen af ubetalte regninger. Hurtigere betaling giver en bedre likviditet og mulighed for at bruge ressourcer på andre områder af sin virksomhed.

"Hjælp til styring af økonomien ude hos kunderne er et kerneområde for revisorerne, og det er samtidig et område der undergår en digitalt drevet udvikling. Det betyder at revisorerne skal være godt rustet til at kunne rådgive deres kunder og hjælpe dem med at optimere deres økonomistyring. Med Collectia i revisorernes værktøjskasse kan FSR – danske revisorers medlemmer nu tilbyde tre forskellige løsninger på optimering af virksomhedernes inddrivelsesprocedurer”, siger Tom Vile Jensen, direktør i FSR - danske revisorer, og fortsætter: "At Collectia kombinerer inkasso med it og dermed kan optimere inddrivelsesprocessen hos kunderne er en oplagt mulighed for revisorerne at bruge i deres rådgivning indenfor økonomistyring og de digitale optimeringsmulighed der findes.” 

"Vi er glade for at kunne tilbyde FSR – danske revisorers medlemsvirksomheder og deres kunder vores hjælp til at hente deres penge hjem””, siger Jesper Winther, Salgsdirektør i Collectia A/S og fortsætter: ”Collectia er en kombineret IT og inkassovirksomhed med over 21 års erfaring og speciale i inddrivelse. Dette afspejles i vores arbejde med brugen af kunstig intelligens, big data, personlig dialog samt de nyeste digitale betalingsløsninger, der tilsammen er med til at differentiere inddrivelsesforløb. Udover det sikre det den optimale kommunikationsform samt kunderne bliver behandlet med respekt og forståelse. Med fokus på ovenstående, er vi i stand til at optimere virksomheders kunde- og leverandørrestancer, slutter Jesper Winther.”           

Medlemsfordele

Medlemsfordelen består af rabat på abonnement, dedikeret supportteam og meget mere for både medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer samt deres kunder.

Læs mere om medlemsfordelene

Læs mere om Collectia

 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

 • Tom Vile Jensen

  Direktør - Erhvervspolitisk Center

  3369 1051
  4193 3151
 • Sara Sayk

  Chefkonsulent - registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her

Brug Revisorernes Hus som dit Pitstop i København.
        Læs mere her