Nyt skattemagasin giver fornyet indsigt og perspektiv

NyhedSkatteområdet udvikler sig konstant og bliver stadig mere komplekst. Det kræver fornyet indsigt og perspektiv på de problemstillinger, der møder skatterådgivere og alle andre, der arbejder professionelt med skat.

Skat

Derfor har FSR – danske revisorer og Karnov Group besluttet at indgå et nyt samarbejde om at klæde landets skatterådgivere endnu bedre på. Den 26. september udkommer første nummer af magasinet Taxo, der går helt tæt på skatterådgiverens hverdag med tidsaktuelle emner, interviews, perspektiv og fagartikler, der går et spadestik dybere. Det nye format vil samtidig omfatte publikationen SR-Skat, som fremadrettet vil blive en fast del af Taxo.

Taxo udkommer i en eksklusiv papirudgave med tykt omslag og vil samtidig kunne tilgås digitalt. Derudover vil redaktionen løbende udsende relevante nyheder mellem udgivelserne. Magasinet udkommer otte gange om året.

Aktive godkendte revisorer, som er personlige medlemmer af foreningen, modtager magasinet gratis som en del af medlemskabet. Øvrige ansatte i foreningens medlemsvirksomheder kan abonnere på det nye magasin på favorable vilkår, da rabatten vil være 10 procent.

Vi håber, at du vil tage godt imod Danmarks nye førende skattemagasin, og at det vil give dig fornyet indsigt og perspektiv i din dagligdag.

Kontakt

 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128
 • Louise Egede Olesen

  Chefkonsulent

  2132 1838