Få effektiviseret dit arbejde med FSR – danske revisorers nyeste medlemsfordel hos Lasso X

NyhedFå effektiviseret dit arbejde og mulighed for at få en større indsigt i dine kunder med Lasso X. Ny medlemsfordel hos FSR – danske revisorer

RevisionSMVDigitalisering

Få indhentet dokumentation til revisionsbeviset præcist og effektivt med FSR – danske revisorers nyeste medlemsfordel hos Lasso X.

Lasso X laver markedsdataprodukter baseret på offentlige data og har udviklet en særlig løsning til revisorbranchen, der gør det muligt at hente data effektivt fra CVR og Tinglysningen - og dermed spare tid. 

”Alle revisorer kender vigtigheden af at have styr på kundeoplysningerne – og besværlighederne med at indsamle disse fra mange forskellige offentlige kilder. Med løsningen fra Lasso X kan revisorerne automatisere indsamlingen af disse oplysninger og dermed drive deres forretning mere effektivt”, siger Tom Vile Jensen direktør i FSR – danske revisorer og fortsætter: ”Med samarbejdsaftalen får FSR – danske revisorers medlemmer også adgang til Lasso X’s platform og dermed bedre indsigt i og overblik over de store mængder data, der er om dansk erhvervsliv”.

Lasso Xs revisorløsning hjælper med at effektivisere arbejdet med indsamling af data. Derudover er der mulighed for at overvåge dine kunder – og blive notificeret hvis der sker ændringer i CVR. 

”Vi har udviklet vores revisionsløsning til at indsamle de oplysninger, revisorer er forpligtet til at indhente som dokumentation til revisionsbeviset fra CVR, ejerregistret og Domstolens Tinglysning (personbogen, bilbogen, andelsboligbogen og tingbogen over fast ejendom). Med ét klik indhentes og samles disse data direkte fra kilden og vises i løsningen og kan gemmes i en tidsstemplet pdf’’, siger Jakob Bech Benediktson, CEO i Lasso X og fortsætter: ’’Lasso X har over 500 kunder hvoraf 150 er revisorer – fordelt på både store revisionsvirksomheder og mindre enkeltmandsvirksomheder. Det er fuldstændig afgørende for os, at vores produkter er stabile og løser konkrete behov, og derfor er vores revisionsløsning også udarbejdet i tæt samarbejde med en række revisorer,’’ slutter Jakob Bech Benediktson.

Medlemsfordele:
Medlemsfordelene består af rabat på listepriser og ubegrænset og gratis onboarding for medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer.

Læs mere om medlemsfordelene

Læs mere om Lasso X

 

Kontakt

 • Tom Vile Jensen

  Direktør

  3369 1051
  M: 4193 3151
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her