FSR – danske revisorer indgår samarbejde med e-inkasso

NyhedOpgradér din rådgivning, din erhvervsservice eller din egen debitoropfølgning med FSR – danske revisorers nye medlemsfordel. e-inkasso tilbyder gratis moduler og gode rabatter til FSR – danske revisorers medlemmer.

FSR - danske revisorerSMV

FSR – danske revisorer har indgået et samarbejde med e-inkasso Danmark ApS om en ny medlemsfordel til FSR – danske revisorers medlemsvirksomheder.

e-inkasso er et onlinebaseret software til inddrivelse af økonomiske tilgodehavender. E-inkasso er cloudbaseret og kan køre på både windows- og macbaserede pc’ere samt i stor udstrækning på diverse mobile enheder.

”Jeg glæder mig til samarbejdet med e-inkasso Danmark ApS. Vi tilbyder vores medlemmer i FSR – danske revisorer en medlemsfordel, de kan bruge direkte i deres hverdag eksempelvis i forbindelse med deres rådgivning ude hos kunderne om digitale værktøjer eller i deres egen debitoropfølgning”, siger Charlotte Jepsen, administrerende direktør i FSR – danske revisorer.

Det er en del af den ny strategi at understøtte de medlemmer, der har fokus på SMV-segmentet ved eksempelvis at indgå samarbejdsaftaler indenfor områder, der understøtter deres forretning.

”Vi skal som forening i højere grad understøtte det behov, der er i branchen for at være relevant og fortsat være virksomhedernes foretrukne rådgiver”, siger Charlotte Jepsen.   

Med e-inkasso kan man som revisor rådgive om et digitalt værktøj, man kan forbedre sin egen debitorstyring eller man kan via sin erhvervsservice assistere sine kunder med deres inkassoproces. 

”Vi ser frem til samarbejdet med FSR – danske revisorer og glæder os til at tilbyde FSR – danske revisorers medlemmer et godt tilbud på vores gør-det-selv inkassoværktøj, slutter Kaare S. Dahle, administrerende direktør i e-inkasso Danmark ApS.

Læs mere om e-inkasso som medlemsfordel her og få adgang til e-inkasso som medlem af FSR - danske revisorer.

Medlemsvirksomheder i FSR – danske revisorer; Statsautoriseret revisionsvirksomhed, registreret revisionsvirksomhed eller godkendt revisionsvirksomhed kan opnå medlemsfordelen.

Kontakt

 • Charlotte Jepsen

  Administrerende direktør

  3369 1098
  4193 3198
 • Celina Bach-Møller

  Forretningschef

  3369 1063
  4193 3163
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Brug Revisorernes Hus som dit Pitstop i København. Her kan du f.eks. holde uformelle møder.

Brug Revisorernes Hus

Bliv medlem af match-online.dk

match-online.dk er en digital platform for køb og salg af virksomheder. De kan også hjælpe dig med at få implementeret en strategi i din revisionsvirksomheder der understøtter din rådgivning om ejerskifte og hjælper dig med at udvide ejerskifte som et forretningsområde.

Du kan som medlem af FSR – danske revisorer opnå en lang række af rabatter og medlemsfordele på match-online.dk

Læs mere om medlemsfordele og priser her