Oplev Asger Aamund, Mogens Lykketoft og Clement Kjersgaard på Brain Train

NyhedTilmeld dig på spoergdinrevisor.dk

FSR - danske revisorerUddannelse

FSR inviterer cand.merc.aud.- og HA-studerende til arrangementer på Brain Train. Under overskriften ”Magt og penge” afholdes der to spændende arrangementer på:

Handelshøjskolen Århus i lokale U1
Torsdag den 2. november 2006, kl. 14.00-17.00

Handelshøjskolen København i lokale SPs. 10
Torsdag den 2. november 2006, kl. 14.00-17.00

Bemærk venligst, at de to events bliver afholdt på samme dag og tidspunkt.

FSR har inviteret journalist og studievært Clement Kjersgaard (bl.a. kendt fra DRs "Clement Direkte") til at holde foredrag på Handelshøjskolen i Århus. Clement Kjersgaard vil - med udgangspunkt i overskriften - holde foredrag om, hvordan internationale strømninger styrer den danske medieverden. FSR vil naturligvis være repræsenteret på Handelshøjskolen i Århus.

På Handelshøjskolen i København har FSR inviteret tidligere finans- og udenrigsminister Mogens Lykketoft og erhvervsmanden Asger Aamund. Mogens Lykketoft vil berette om det politiske spil, spin og magtkampene i toppen af dansk politik og Asger Aamund vil tale om juraen, beslutningerne og arbejdet i de danske bestyrelser. På dette arrangement vil FSR ligeledes være repræsenteret.

Som det er blevet tradition indeholder arrangementerne på Brain Train en social dimension, hvorfor foreningen efter arrangementerne inviterer på forfriskninger og let traktement. Som altid er deltagelse på Brain Train gratis!

Interesserede, der har lyst til at deltage i de faglige og sociale arrangementer, kan få yderligere information om program, og tilmelde sig online ved at klikke sig ind på www.spoergdinrevisor.dk - "Tilmeld dig. Klik her!"

Nyheder om fsr - danske revisorer og uddannelse