Mød Martin Thorborg på Brain Train den 15. november 2007

NyhedForeningen af Statsautoriserede Revisorer - FSR - inviterer cand.merc.aud.- og HA-studerende til Brain Train. Under overskriften ”Fra idé til virkelighed” afholdes der et spændende arrangement på: Handelshøjskolen...

FSR - danske revisorerUddannelse

Foreningen af Statsautoriserede Revisorer - FSR - inviterer cand.merc.aud.- og HA-studerende til Brain Train. Under overskriften ”Fra idé til virkelighed” afholdes der et spændende arrangement på:


Handelshøjskolen Århus i Aulaen
Torsdag den 15. november 2007, kl. 15.30-17.30


FSR har inviteret iværksætteren Martin Thorborg, som vil give opskriften på at starte virksomhed samt om de udfordringer, der hører med. FSR vil på arrangementet være repræsenteret ved statsautoriseret revisor Jes Lauritzen, KPMG, som vil give bud på, hvorledes revisor kan hjælpe mennesker, som ønsker at opstarte ny virksomhed.

Som det er tradition, indeholder arrangementerne på Brain Train ligeledes en social dimension. FSR inviterer efter den faglige del af arrangementet på forfriskninger og let traktement. Som altid er deltagelse på Brain Train gratis!

Interesserede, der har lyst til at deltage i det faglige og sociale arrangement, kan få yderligere information om program, og tilmelde sig online ved at klikke sig ind på spoergdinrevisor.dk - "Tilmeld dig her!".