"Danmark som vidensnation" - konference den 18. november

NyhedÅrets konference for videnservice og rådgivning

FSR - danske revisorer

Årets konference for videnservice og rådgivning

FSR og Dansk Erhverv inviterer til konferencen "Danmark som vidennation". Det er her, repræsentanter for videnservice- og rådgivningsbranchen i Danmark mødes og sætter fokus på, hvordan videnvirksomhederne skaber vækst og fornyelse samt udnytter de globale muligheder. Det foregår

tirsdag den 18. november 2008 fra kl. 14.00 - 17.30
hos Dansk Erhverv, Børsen, 1217 København K.


Inspirerende talere deler deres erfaringer og perspektiver.

  • Klima- og energiminister Connie Hedegaard (K) vil tale om, hvordan danske virksomheder kan agere i de muligheder og det pres, de globale mekanismer udsætter os for.
  • Den amerikanske ambassadør James P. Cain giver sit bud på, hvad danskere og amerikanere kan lære af hinanden med henblik på at tackle de globale udfordringer.
  • Stein Bagger er adm. direktør i en af Danmarks dygtigste it-virksomheder IT Factory. Han deler ud af sine erfaringer med at skabe vækst og forbedre bundlinjen.
  • KPMG fortæller om hverdagen hos viden-SMV'er, om deres udfordring med at skabe innovationsaktiviteter og om integration af innovationsprocesser og strategier i virksomheden.
  • Fra Red Associates opfordrer partner Mikkel B. Rasmussen til at 'finde fremtiden' og giver sit bud på, hvordan indsigt i menneskelige behov kan omsættes til produkter og services, der fører til varig vækst.


Mød dit netværk
Kom og mød eksisterende og nye forretningsrelationer. Mød kolleger og konkurrenter fra andre videnservicevirksomheder samt embedsmænd, politikere og andre aktører, der arbejder med erhvervspolitik, fornyelse, viden og globalisering.

Læs mere om deltagerne og programmet. Tilmeld dig her

Vi glæder os til at se dig.

Adm. direktør Jens Klarskov, Dansk Erhverv

Adm. direktør Charlotte Jepsen, FSR