To fynske piger vandt Danica-prisen

NyhedSeks unge revisorkandidater fik fredag den 21. september overrakt Danica-Prisen for de bedste kandidatafhandlinger på cand.merc.aud.-studiet i 2012.

Seks unge revisorkandidater fik fredag aften overrakt Danica-Prisen for de bedste kandidatafhandlinger på cand.merc.aud.-studiet i 2012. Overrækkelsen fandt sted ved en ceremoni på Nimb i Tivoli.

Det er i år 22. gang, at Danica-Prisen uddeles til de mest talentfulde revisorkandidater i Danmark. Danica-Prisen uddeles af FSR – danske revisorer og Danica Pension. Formålet med prisen er at fremme forskningen inden for hovedområderne for revisors arbejde.

1. prisen på 30.000 kroner går til Lisette Borg og Louise Ernst fra henholdsvis BDO og Ernst & Young for deres afhandling om revisor som spåkone.

2. prisen på 20.000 kroner går til Philip Juliussen og Michael Thorø Larsen fra henholdsvis SEB Pension og Deloitte for deres afhandling om forsikringsmæssige hensættelser.

3. prisen går til Vivi Kofod Funch og Mie Boesen, begge fra KPMG for deres afhandling om revisors prospekterklæring.

For at komme i betragtning skal kandidatafhandlingen have opnået mindst 10 i karakter.

Om Danica-Prisen
Danica-Prisen blev stiftet i 1991 med Danica Pension som sponsor. Danica-Prisen uddeles hvert år i september til kandidatafhandlinger på cand.merc.aud.-studiet inden for hovedområderne Revision og Eksternt regnskabsvæsen.
Der er i bedømmelsen af afhandlingerne blevet lagt vægt på, om afhandlingen indeholder nytænkning, dokumenterer nye tiltag og forslag til arbejdsmetoder og rapporteringsformer. Afhandlingen kan også indeholde holdninger til såvel nye som gamle normer, standarder og regelsæt inden for det/de beskrevne hovedområder.

Kontakt

 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128
 • Jakob Holm

  Chefkonsulent

  3369 1069
  4193 3169

Billeder fra overrækkelsen af Danica Prisen 2012


1. prisen på 30.000 kroner gik til Lisette Borg og Louise Ernst fra henholdsvis BDO og Ernst & Young.


2. prisen på 20.000 kroner gik til Philip Juliussen og Michael Thorø Larsen fra henholdsvis SEB Pension og Deloitte.


3. prisen går til Vivi Kofod Funch (på billedet) og Mie Boesen, begge fra KPMG. Mie Boesen kunne ikke deltage i pris-overrækkelsen.


Vinderne af Danica Priserne 2012.