Ejerskiftefolder på vej ud til alle praktiserende medlemmer af FSR – danske revisorer

NyhedFSR – danske revisorer har sammen med Erhvervsstyrelsen fornøjelsen af, at sende vores ejerskiftefolder ud til alle praktiserende medlemmer af FSR – danske revisorer. Folderen vil sammen med et brev fra FSR – danske revisorer blive modtaget i starten af næste uge.

SMV

Mange virksomheder skal ejerskiftes inden for de næste 10 år.

Der er ingen tvivl om, at revisor i den forbindelse har en vigtig rolle i forhold til de kunder, der skal ejerskifte deres virksomheder i de kommende år.

Der er flere faser, man skal forberede og vigtigst af alt, skal dette gøres i god tid inden virksomheden skal ejerskiftes.

Folderen der sendes ud til alle praktiserende medlemmer af FSR – danske revisorer i starten af næste uge, giver et godt overblik over hvilke faser, det er vigtigt at have fokus på og indeholder blandt andet også eksempler på virksomheder, der har gennemført succesfulde ejerskifter.

Folderen kan udleveres til revisors kunder, og skulle dette have din interesse, kan folderen bestilles gratis hos Schultz. Fremgangsmåden vil fremgå af det brev, der sendes ud sammen med folderen.
Du kan også gratis hente en elektronisk udgave af folderen her:
Et godt ejerskifte starter i god tid (pdf)