Nygift Aarhus-ægtepar vinder Danica Prisen

NyhedSeks unge kandidater fik fredag den 20. september overrakt Danica Prisen for de tre bedste kandidat-afhandlinger på cand.merc.aud.-studiet i 2013.

FSR - danske revisorerUddannelse

Seks unge kandidater fik fredag aften overrakt Danica Prisen for de bedste kandidatafhandlinger på cand.merc.aud.-studiet i 2013. Overrækkelsen fandt sted ved en ceremoni på Nimb i København.

Det er i år 23. gang, at Danica Prisen uddeles til de mest talentfulde cand.merc.aud.-kandidater i Danmark. Danica Prisen uddeles af FSR – danske revisorer og Danica Pension. Formålet med prisen er at fremme forskningen inden for hovedområderne for revisors arbejde.

1. prisen på 30.000 kroner går til Sarah og Rune Weble fra henholdsvis EY og SAS Institute for deres afhandling om finanskrisetid og regnskabsmæssige skøn.

2. prisen på 20.000 kroner går til Mads Fromholt Poulsen og Lasse Rosenborg Petersen, begge Beierholm, om forslag til forbedringer af revisors påtegninger.

3. prisen går til Karina Skovgaard Svane og Anita Holm Thorstensen fra henholdsvis Baagøe Schou og GE Capital for deres afhandling om revisors rolle i forbindelse med momskarruseller.

For at komme i betragtning skal kandidatafhandlingen have opnået mindst 10 i karakter.

Om Danica Prisen
Danica Prisen blev stiftet i 1991 med Danica Pension som sponsor. Danica Prisen uddeles hvert år i september til kandidatafhandlinger på cand.merc.aud.-studiet inden for hovedområderne Revision og Eksternt regnskabsvæsen.
Der er i bedømmelsen af afhandlingerne blevet lagt vægt på, om afhandlingen indeholder nytænkning, dokumenterer nye tiltag og forslag til arbejdsmetoder og rapporteringsformer. Afhandlingen kan også indeholde holdninger til såvel nye som gamle normer, standarder og regelsæt inden for det/de beskrevne hovedområder. 

Kontakt

 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129