Klar til banken?

NyhedDet handler om at være velforberedt, når virksomhederne møder deres bank eller investor. Er der ikke styr på tallene i forretningen, kan det blive svært at overbevise andre om, at virksomheden har potentiale.

FSR - danske revisorerSMV

Banken eller investorer er mange gange dine kunders vigtigste forretningsforbindelser. Derfor skal dine kunder komme deres spørgsmål i forkøbet med et solidt materiale, der kan hjælpe dem til at sikre den finansiering, de har brug for.

For at give SMV’erne et bedre fundament, når de skal fortælle, hvorfor deres virksomhed er kreditværdig og en god investering, har FSR – danske revisorer udarbejdet folderen ”Klar til Banken?”

”Folderen giver inspiration til en række oplysninger og overvejelser virksomhederne kan tage udgangspunkt i, når de skal dokumentere og præsentere deres nuværende forretning og deres fremtidige potentiale for deres bank eller investor,” forklarer erhvervspolitisk direktør hos FSR – danske revisorer, Tom Vile Jensen.

Hent folderen gratis her:

Du har også mulighed for at købe fysiske eksemplarer af folderen her

Finansieringskatalog til FSR – danske revisorers medlemmer

I forlængelse af ”Klar til Banken?” har FSR – danske revisorer, udarbejdet et medlemsrettet finansieringskatalog, hvor revisorerne kan læse mere indgående om alternative finansieringskilder, der udbydes af andre end bankerne.
Kataloget giver et overblik over de alternative finansieringsmuligheder markedet byder på, samt hvilke krav og ansøgningsprocedurer der knytter sig til de forskellige finansieringskilder.

Læs mere om finansieringskataloget her
(For medlemmer af FSR – danske revisorer)

Kontakt

 • Jakob Holm

  Chefkonsulent

  3369 1069
  4193 3169
 • Sara Sayk

  Chefkonsulent - registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129
 • Tom Vile Jensen

  Direktør - Erhvervspolitisk Center

  3369 1051
  4193 3151

Bestil fysiske eksemplarer af Klar til Banken

Vil du som revisor have mulighed for at tage ”Klar til Banken?”-folderen med til dine kunder, når I skal tale om, hvordan kunden kan dokumentere og præsentere sin nuværende forretning og sit fremtidige potentiale, så har du mulighed for at købe fysiske eksemplarer af folderen.

Bestil fysiske eksemplarer af ”Klar til banken?” her