Og de nominerede til Danica Prisen 2013 er...

MedlemsnyhedDanica Prisens bedømmelsesudvalg har brugt sommeren på at læse, genlæse og votere over, hvilke fem kandidatafhandlinger der skulle nomineres til årets Danica Pris. Nu ligger resultatet klart.

De nominerede til Danica Prisen 2013, som er med i opløbet om at have skrevet Danmarks bedste kandidatafhandling inden for revision eller regnskab, er:

Hedge accounting efter IFRS 9 skrevet af Christian Bagi Nordsten

En empirisk analyse af forslag til forbedring af revisors påtegning skrevet af Mads Fromholt Poulsen og Lasse Rosenborg Petersen

Ledelsens opgaver og ansvar ved cloud computing: Clouden og personaledata skrevet af Emilie Norsk

Finanskrisetid og regnskabsmæssige skøn for IFRS-selskaber i Europa - anvendelse af tilladt resultatstyring skrevet af Sarah Isabel Hansen og Rune Weble

Momskarruseller - Revisors rolle skrevet af Karina Skovgaard Svane og Anita Holm Thorstensen

Prisoverrækkelse med Sumit Sudan
Fredag den 20. september bliver spændingen udløst, når FSR – danske revisorer og Danica Pension ruller den røde løber ud for de fem nominerede. Her bliver det afgjort, hvem af kandidaterne der vinder de tre eftertragtede priser på henholdsvis 30.000, 20.000 og 10.000 kr. og samtidig bliver hædret med en festmiddag på restaurant Nimb i Tivoli.

Inden prisoverrækkelsen vil statsautoriseret revisor og tidligere vinder af Danica Prisen Sumit Sudan desuden give et indblik i sin karriere, der blandt andet tæller en udstationering i New York. Sumit Sudan blev cand.merc.aud. i 2007, vandt 1. prisen i Danica Prisen i 2008, blev statsautoriseret revisor i 2009 og partner i Deloitte i 2013.

Vær med, når afsløringen finder sted
Du kan være med, når det bliver afsløret, hvem af de fem nominerede, der har lavet Danmarks bedste kandidatafhandling inden for revision eller regnskab. Prisoverrækkelsen er åben for alle, blot man har tilmeldt sig på forhånd.

Tilmeld dig prisoverrækkelsen allerede nu på DanicaPrisen@fsr.dk