Vil du bedømme Danmarks kommende iværksættere?

MedlemsnyhedHar du - sammen med cirka 90 andre erfarne erhvervsledere fra alle egne af landet – lyst til at møde Danmarks kommende iværksættere og bedømme dem?

Den erhvervsdrivende fond, Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise, holder torsdag den 7. februar 2013 en iværksætter-salgsmesse i Rosengårdscentret i Odense. I arrangementet deltager ca. 700 elever fra ungdomsuddannelser i hele Danmark.

Til at vurdere elevernes præstationer på messen eftersøger Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise dommere, som har lyst til at bedømme de unge iværksættere.

De unge virksomhedsejere vil blandt andet blive bedømt i følgende discipliner: Design og produkt/serviceydelse, markedsføring og salg, stand og udstillingsmateriale og økonomi og idé og produkt/serviceydelse, markedsføring, strategi, økonomi og produktudvikling.
Derudover vil der være en innovations-særpris, der vil blive bedømt separat.

Bedømmelsen af virksomhederne vil vare ca. 3 timer. Der vil ikke være nogen forberedelse inden messen, og der er forud for bedømmelsen mulighed for at få en briefing om, hvordan opgaven praktisk gribes an. Briefingen er valgfri og foregår kl. 9.30.

Efter bedømmelserne og inden præmieoverrækkelsen holder Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise et særskilt arrangement for dommerne, som er frivilligt.

Vil du deltage, eller har du spørgsmål, kan du kontakte projektleder, Rikke Kristensen Dunne, hos Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise på telefon 65 45 24 67 eller pr. mail: rikke@ffe-ye.dk.

9.30-9.55 Dommerbriefing 
10.00-10.15      Officiel åbning af Den Nationale Entreprenørskabsmesse
10.15-14.00 Inden for dette tidsrum foretager dommerne deres  bedømmelse
12.00 (cirka) Sandwich og vand
14.30 Sidste frist for dommernes indlevering af bedømmelsesskemaer
14.45 Dommerarrangement med foredrag
16.30 Afslutning med kåring af vinderne

 

Om Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise
Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise bygger på et koncepttilbud til uddannelsessektoren i Danmark, hvor hovedformålet er at udbygge innovations- og selvstændighedskulturen blandt unge mennesker – at skabe flere iværksættere..

Læs mere på Fondens hjemmeside.