Årets sidste nummer af SIGNATUR er snart på trapperne

NyhedTorsdag den 4. december udkommer årets fjerde og sidste nummer af medlemsmagasinet SIGNATUR.

FSR - danske revisorer

Årets sidste nummer af SIGNATUR byder blandt andet på en reportage fra novembers mundtlige revisoreksamen, der som altid blev afholdt i Tietgensalen på Børsen.

Du får også tips til, hvordan du som revisor kan få mest ud af den professionelle platform LinkedIn og på den måde udbygge dit netværk af kunder og andre interessenter.

Derudover ser vi på cand. merc. aud.-studiets stigende popularitet, hvor udsigten til en mulig karriere i konsulentbranchen, frister de unge studerende.

Profilen byder på et portræt af CFO i Novozymes Benny D. Loft, der har svært ved at ryste revisorimaget af på trods af sine mange ikke-finansielle ansvarsområder. 

SIGNATUR har desuden taget turen over Atlanten og har interviewet director hos IFAC Paul Thompson, der blandt andet fortæller om udarbejdelsen af den nye reviewstandard.

Der er dermed masser af spændende læsning til at forsøde den kolde juletid,og alle medlemmer og medlemsvirksomheder vil modtage magasinet med posten i løbet af de næste par dage. 

Alle øvrige har mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren. Læs mere om abonnementsmulighederne her

Magasinet udkommer også i en gratis digital læsevenlig udgave, der også kan downloades som printvenlig pdf.
Du finder den digitale udgave her.