Business-seminar om risikostyring og revisortopmøde

MedlemsnyhedPå et seminar den 22. januar sætter FSR - danske revisorer og Berlingske fokus på risikostyring - er virksomhederne og deres revisorer klar til nye kriser? Samtidig går vi tæt på fusionen mellem KPMG og EY med analyse og paneldebat. FSR - danske revisorer har fortsat gratis billetter til rådighed for medlemmerne. De kan bestilles efter "først-til-mølle"-princippet.

FSR - danske revisorerOm revisor

Jens H. Lund, CFO i DSV.
Foto: Berlingske

Business-seminar om risikostyring og revisortopmøde
- onsdag 22. januar kl. 08.00 - 10.30

Hvordan arbejder danske virksomheder med risikostyring? Har virksomheder og revisorer fokus de rigtige steder, og er vi klar til nye kriser? Få bud på svarene ved dette seminar arrangeret af FSR – danske revisorer og Berlingske Business med oplæg fra blandt andre Jens H. Lund, CFO i DSV, Henrik Heideby, CEO og koncernchef i PFA Pension og Anders Dons, CEO i Deloitte.

Seminaret afsluttes med fokus på den historiske fusion mellem EY og KPMG
Fusionen er et af de emner, der behandles i Berlingske Business Magasins årlige analyse af revisorbranchen. Magasinet udkommet dagen efter seminaret og redaktør på Berlingske Business Magasin, Claus Skovhus, giver sin analyse på seminaret. Analysen følges op af paneldebat med Jesper Kofoed, CEO i KPMG, Kim Füchsel, Managing Partner og direktør i PwC, og Anders Dons, CEO i Deloitte.

Seminaret finder sted onsdag den 22. januar klokken 8.00-11.30 hos Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K. Du finder hele dagens program længere nede på denne side.

Den ordinære pris er 725 kroner inkl. moms, men FSR – danske revisorer kan tilbyde medlemmer af foreningen at deltage gratis, da vi har en række billetter, som vi fordeler efter ”først til mølle”-princippet.

Du kan bestille de gratis billetter til dig og dine kollegaer via følgende link:


PROGRAM 22. JANUAR

07.30: Registrering og morgenkaffe

08.00: Velkomst ved Charlotte Jepsen, adm. direktør i FSR – danske revisorer. Dagens ordstyrer.

08.05: CFO'ens syn på risikostyring. Oplæg ved Jens H. Lund, CFO hos DSV. Hvad gør en global virksomhed som DSV, når den skal manøvrere i en branche, hvor alt fra huller i vejen til strejker og vejret kan sætte en stopper for de mest velplanlagte transporter? Hvad har DSV lært gennem deres arbejde med risikostyring, og hvordan bruges erfaringerne i dagligdagen? Hvilke risici har DSV særligt fokus på i 2014, og hvordan svarer de til revisorernes anbefalinger?

08.35: CEO'ens syn på risikostyring. Oplæg ved Henrik Heideby, CEO og koncernchef i PFA Pension. Hvad er konsekvensen af øget lovgivning og regulering af finansielle virksomheder? Hvad betyder nye regler og krav om dokumentation i forhold til PFA's fokus på risikostyring set i relation til virksomhedens strategi? Og giver revisor nok mod- og medspil?

9.05: Kort Pause

9.20: Risikostyring set fra revisors skrivebord. Oplæg ved Anders Dons, CEO Deloitte. Regnskabssæsonen er undervejs, så hvilke risici har revisor særligt fokus på i 2014?

09.50: Den historiske fusion mellem EY og KPMG. Analyse ved Claus Skovhus, redaktør på Berlingske Business Magasin. Analysen følges op af paneldebat med Jesper Kofoed, CEO i KPMG, Kim Füchsel, Managing Partner og direktør i PwC, og Anders Dons, CEO i Deloitte.

10.25: Afrunding ved Charlotte Jepsen, adm. direktør i FSR – danske revisorer.