John Bygholm modtager Magnus Karnov Prisen

NyhedSom bindeled mellem det private og det offentlige har formand for FSR – danske revisorers skatteudvalg John Bygholm ydet et væsentligt bidrag til dansk skatteret.

FSR - danske revisorerSkat

John Bygholm ved uddelingen af Magnus Karnov Prisen

John Bygholm, formand for FSR – danske revisorers, skatteudvalg modtog mandag aften dette års Magnus Karnov Pris.
Prisen gik til John Bygholm med begrundelsen, at han igennem sit arbejde har ydet et væsentligt bidrag til dansk skatteret.

”John Bygholm har i høj grad været bindeled mellem det private og det offentlige igennem en lang årrække som formand for FSR’s skatteudvalg.
I denne forbindelse har han kommenteret på lovforslag, deltaget i mange forskellige ministerielle udvalg og på en lang række andre områder givet input, når der har været uhensigtsmæssigheder i lovgivningen”, lyder motiveringen fra pris-komitéen.

Magnus Karnov Prisen (tidl. Magnus Prisen) er siden 1998 hvert år uddelt til en person, der har ydet et væsentligt bidrag til fremme af dansk skatteret eller forvaltningen heraf enten af teoretisk eller praktisk art.
 

Læs mere på Karnovs hjemmeside:

Om Magnus Karnov Prisen
Magnus Karnov Prisen gives til en skattespecialist, der har ydet et væsentligt bidrag til fremme af dansk skatteret enten af teoretisk art eller ved udarbejdelse af bøger, afhandlinger, artikler etc. eller af praktisk art i form af gode idéer til effektivisering af sagsbehandling, forenkling af arbejdsgange, medarbejderudvikling etc.

Kontakt

 • Louise Egede Olesen

  Chefkonsulent

  2132 1838
 • Jakob Holm

  Chefkonsulent

  3369 1069
  4193 3169