Klar til Vækst – revisor i centrum

FSR - danske revisorer

I dag udkommer profileringsmagasinet ’Klar til Vækst – revisor i centrum’ til de cirka 62.000 modtagere af dagbladet Børsen. Magasinet ligger i avisens Executive-tillæg.

’Klar til Vækst’ vil desuden blive udsendt til cirka 1.000 økonomiansvarlige i store danske virksomheder og cirka 2.000 beslutningstagere inden for politik, myndigheder, interesseorganisationer og medier. I midten af marts modtager alle Dansk Erhvervs over 10.000 medlemsvirksomheder magasinet.
Udvalgte undervisere og økonomi-studerende på landets otte universiteter og handelshøjskoler vil desuden have mulighed for at læse ’Klar til Vækst’. Magasinet vil samtidig i dagene fra 24. februar til 1. marts være placeret i de avis-standere, som SAS har stående ved deres gates i Københavns Lufthavn – såvel udenrigs som indenrigs.

Som et led i omdømmeindsatsen har sekretariatet iværksat udarbejdelsen af profileringsmagasinet, der i forskellige tematikker viser og tydeliggør værdien af revisors arbejde. Magasinet kan læses i en elektronisk læsevenlig version ved at klikke på dette link.
’Klar til Vækst’ vil desuden være vedlagt næste nummer af SIGNATUR, som alle medlemmer modtager i løbet af næste uge.

Brug Klar til Vækst aktivt
Sekretariatet har et begrænset antal tusinde eksemplarer af ’Klar til Vækst’, som er tiltænkt medlemsvirksomheder. Hvis I på jeres kontor ønsker at have magasinet liggende i receptionen, uddele til medarbejdere eller sende til udvalgte kunder, kan du rekvirere et antal eksemplarer hos medlemskoordinator Gitte Jensen, som er klar til at tage imod bestilling.
Gitte Jensens email: gje@fsr.dk og telefon: 3369 1058.
Denne medlemsservice er gratis.

Kontakt

 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128
 • Anders Lau

  Kommunikations- og analysechef - presse og public affairs

  3369 1047
  4193 3147