Har du lyst til at præsentere dit speciale på Folkemødet?

NyhedIndeholder din specialeafhandling en mængde viden, der kan gavne samfundet demokratisk, økonomisk, videnskabeligt eller socialt? Så skynd dig at melde dig som deltager i Specialesalonen sammen med CBS og Ungdomsbureauet. Der er netop åbnet op for ansøgning.

FSR - danske revisorer

Hvert år afleveres mere end 15.000 specialeafhandlinger til bedømmelse blandt Danmarks otte videregående uddannelsesinstitutter, men langt de fleste afhandlinger bliver kun læst af vejleder af censor. Indeholder din afhandling derfor en mængde viden, som kan gavne samfundet enten demokratisk, økonomisk, videnskabeligt eller socialt, og har du lyst til at præsentere det på Folkemødet på Bornholm? Så ansøg om deltagelse til Specialesalonen sammen med CBS og Ungdomsbureauet.

Med konceptet Specialesalonen ønsker Ungdomsbureauet sammen med CBS, at kanalisere viden fra en lang række specialeafhandlinger ud i samfundet. Dette sker på Folkemødet på Bornholm torsdag den 12. juni til og med den 15. juni. Inden fremlæggelse på Folkemødet, vil du gennemgå et workshop, som forbedrer dine formidlings- og præsentationsevner.

Som deltager får du naturligvis transport til og fra Bornholm og overnatning på pladsen.

Der er deadline for ansøgninger den 28. maj 2014.

Læs mere om Folkemødet, deltagelse og ansøgning på CBS' hjemmeside.

Er du årets revisions- eller regnskabstalent. Danica Prisen 2014

Ansøg om Danica Prisen 2014 og bliv hædret som årets revisions- eller regnskabstalent.

Ansøgningsfrist er d. 10. juli 2014.

Læs mere på www.fsr.dk/DanicaPrisen

1. prisvinderne i 2013 Sarah og Rune Weble fra henholdsvis EY og SAS Institute.