Skatteministerens redningsplan er et skridt i den rigtige retning

PressemeddelelseSkatteministerens plan indeholder tilførsel af flere ressourcer og ansatte til SKAT. FSR – danske revisorer støtter skatteministerens initiativer, som sammen med ministerens retssikkerhedspakke kan være med til at genopbygge tilliden til Skat.

SkatFSR - danske revisorer

FSR – danske revisorer er meget tilfreds med, at Skatteminister Karsten Lauritsen handler på de massive udfordringer i Skat og fremlægger en konkret handlingsplan.

”Vi ser positivt på, at SKAT nu tilføres ekstra ressourcer. Meget tyder på, at det bl.a. er de omfattende spareøvelser i SKAT, som givet anledning til de mange problemsager. I lyset af, at de digitale løsninger ikke fungerer optimalt, er de ekstra ressourcer set fra vores side en nødvendighed, hvis Skat skal løse deres myndigheds- og kontrolopgaver,” siger Charlotte Jepsen, administrerende direktør hos FSR – danske revisorer.

SKAT ud af krisen hedder ministerens plan, som har opbakning fra et bredt flertal af Folketingets partier. Planen adresserer SKATs aktuelle problemer og lægger linjerne for fremtidens skattevæsen.

”Der er med planen sat en målsætning om at skabe øget tillid til SKAT, hvilket foreningen bakker op omkring. I et samfund som det danske, hvor over halvdelen af indkomsterne bliver omfordelt, er det helt afgørende, at der er tillid til den myndighed, der står for opkrævningen. Ministerens plan er sammen med regeringens retssikkerhedspakke vigtige skridt i den rigtige retning. Lykkes planen vil resultatet forhåbentlig også være, at erhvervslivet oplever mindre bøvl,” siger Charlotte Jepsen.

 

Se hele planen her

 

Kontakt

 • Charlotte Jepsen

  Administrerende direktør

  3369 1098
  4193 3198
 • Jakob Holm

  Chefkonsulent

  3369 1069
  4193 3169