SIGNATUR

FSR – danske revisorer står bag udgivelsen af medlemsmagasinet SIGNATUR. Magasinet har som overordnet målsætning at være et værdifuldt redskab og en inspirationskilde i det daglige arbejde for foreningens cirka 6.000 medlemmer og næsten 1.000 medlemsvirksomheder. SIGNATUR tager udgangspunkt i revisorernes dagligdag og faglige virke via praksis-orienterede og handlingsanvisende artikler

SIGNATUR henvender sig primært til foreningens medlemmer og har desuden relevans for andre fagfolk, som interesserer sig for revision, regnskab, skat, finansiering og jobbet som revisor. 

SIGNATUR udkommer fire gange årligt og bliver distribueret med posten til samtlige medlemmer af FSR – danske revisorer. SIGNATUR udkommer også i en online version, vi kalder DIGITAL SIGNATUR. Modtager du allerede vores faglige nyhedsbrev i din indbakke tirsdag og torsdag, vil du automatisk også modtage DIGITAL SIGNATUR. Hvis du ikke modtager vores nyhedsbrev, kan du finde DIGITAL SIGNATUR her.

Medlemmer af FSR – danske revisorer får tilsendt magasinet som en del af deres medlemskab af foreningen.
Alle øvrige har dog mulighed for at tegne et årsabonnement på SIGNATUR og få magasinet leveret til døren.
Prisen er 480 kroner for et år, og du skal henvende dig til fagkoordinator Gitte Jensen på mailadressen: gje@fsr.dk, hvis du ønsker at tegne abonnement.


  Tidligere udgaver af SIGNATUR
 

Kontakt

  • Jan Wie

    Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

    3369 1028
    4193 3128
  • Julie Gjøtterup Andersen

    Student