Slutspurten blandt årets guldfugle er sat ind

NyhedDer var stor jubel blandt finalisterne, da professor Thomas Riise Johansen fra Bedømmelsesudvalget i tirsdags afslørede, hvilke tre afhandlinger øst for Storebælt der er gået videre til den landsdækkende finale blandt årets guldfugle på Børsen i oktober.

ArrangementerUddannelseRevisionRegnskab

Den 25. oktober uddeles Danica Prisen til de bedste kandidatafhandlinger på cand.merc.aud.-studiet. Inden den festlige finale og prisoverrækkelse i Børsbygningen i København, har to delkåringer fundet sted. Den ene i Aarhus, den anden i København.

Den 16. september blev der kysset og krammet i Aarhus, da de første finalister til Danica Prisen 2019 blev fundet, og det høje humør og den gode stemning fortsatte ved delkåringen i København den 17. september, hvor professor Thomas Riise Johansen løftede sløret for, hvilke tre kandidatafhandlinger øst for Storebælt, der er med i slutspurten om at blive dette års guldfugl.

De tre kandidatafhandlinger øst for Storebælt, som er gået videre til finalen, er nævnt i vilkårlig rækkefølge nedenfor.

  • En Empirisk undersøgelse af interessenters opfattelse af den regnskabsmæssige behandling af goodwill efter IFRS - bør de nuværende regnskabsmæssige regler for indregning og måling af goodwill ændres? af Neel Pedersen og Amalie Borup Kyllingsbæk
    Vejleder: Henrik Kyhnauv-Andersen
  • Forventningskløften ved revision af skat af Annemette Engelsted Jonasen og Katrine Hauge Lauritsen.
    Vejleder: Marianne Z. Svenningsen
  • Rapportering af Alternative Præstationsmål i Ledelsesberetningen - en retvisende redegørelse? af Sebastian Wandahl Stenshøj og Casper Gert Munk.
    Vejleder: Peter Kyhnauv-Andersen

Se listen over alle de indstillede afhandlinger.

Efter delkåringen blev der skålet i champagne på ”Torvet” på Copenhagen Business School, og de studerende havde mulighed for at netværke med hinanden og med nogle af de store revisionshuse, som var mødt op for at støtte op om de dygtige kandidater.

Læs mere om Danica Prisen.