FSR Startup Award: Pitch og vind 50.000 DKK

Er du en ung iværksætterløve og har du mod på at pitche din forretningsidé foran et dommerpanel den 29. april? Så ansøg om at medvirke i FSR Startup Award, hvor det bedste pitch bliver belønnet med 50.000 kr.

Den 29. april uddeler FSR - danske revisorer i samarbejde med Copenhagen School of Entrepreneurship, FSR Startup Award. FSR Startup Award prisen, der hylder unge og succesfulde entreprenører, som har taget springet og hoppet ud som iværksættere.

Er du en ung løve med blod på tanden? Så skynd dig at sende os en præsentation af din forretningsside. Hvis din ansøgning kommer igennem nåleøjet til finalen, så får du sammen med fem andre ansøgere lov til at live-pitche din forretningsmodel foran et dommerpanel på fire kyndige paneldeltagere - heriblandt én repræsentant fra FSR - danske revisorer.

Den bedste pitcher bliver præmieret med en pengepræmie på 50.000 kr., som kan bruges til at udvikle startup'en til nye højder.

Ansøgningsvinduet lukker den 28. marts.

Sådan kommer du i betragtning
For at komme i betragtning til prisen, skal du og din startup opfylde særlige betingelser.

Du skal:

  • Være under 35 år
  • Være eller have været CBS-Studerende (minimum én af startup'ens stiftere)

Startup'en skal:

  • Have et CVR-nummer
  • Være maksimalt 5 år gammelt
  • Have opnået et "proof of concept"

Sådan søger du
For at ansøge, skal du udfylde en skabelon og indsende den til Alexander Hauerslev Jensen, ahj.edu@cbs.dk, senest 28.marts 2016.

Du kan læse mere om ansøgningen og deltagelse til arrangementet på SMV-portalen.

Arrangementet
FSR Startup Award løber af stablen fredag den 29. april kl. 15.30-20.00 hos Copenhagen School of Entrepreneurship på CBS i København.