REVISORKOMPETENCER 2025

Vi oplever markante økonomiske og teknologiske forandringer i disse år. Det påvirker virksomhederne og revisorernes egen forretning - og de faglige rammer for vores arbejde. Vi er optaget af, at vores medlemmer er kompetencemæssigt opdaterede, så vi vedbliver med at være relevante sparringspartnere for vores kunder. Det er afgørende, at uddannelsen til revisor afspejler de kompetencer, som revisor skal besidde nu og i fremtiden.

Foreningens bestyrelse har vedtaget en handlingsplan, som skal ruste revisorbranchen til en ny digital og datadrevet virkelighed. Vi sætter i de kommende år ekstra fokus på uddannelse og de kompetencer, revisor skal besidde for fortsat at være en relevant sparringspartner og rådgiver for kunderne. Vi kalder det: Revisorkompetencer 2025.

Du spiller en aktiv rolle
Det er ikke en selvfølge, at vi som revisorer fortsat er virksomhedernes foretrukne rådgiver. Fremtiden er digital og hvis vi ikke både effektiviserer og udvikler os, mister vi vigtig konkurrencekraft. Vi vil meget gerne spille en aktiv rolle overfor universiteter og myndigheder, hvor kompetencen hos nutidens og fremtidens revisorer fastlægges. Du kan være med til at spille en aktiv rolle blandt andet på Revisordøgnet 2018 og på vores sociale medier.

 

Charlotte Jepsen
Administrerende direktør

 


 

 

Kontakt

 • Tom Vile Jensen

  Direktør - Erhvervspolitisk Center

  3369 1051
  M: 4193 3151
 • Brian Adrian Wessel

  Direktør - Fagligt Center

  4193 3144

Afstemning

Hvad er de største udfordringer for revisorbranchen om fem år?